ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΝΥΚΤΕΡΙΔΑ

Συνεπείς από το 1933...

Ο Μπάμπης Μαστορίδης, πολύ πριν γίνει μόδα η Κρητική Διατροφή, ασχολήθηκε με τον τρόπο που παραδοσιακά μαγείρευαν οι Κρητικοί.

Η φιλοσοφία των πιάτων που προτείνει στους πελάτες του  εστιάζει στην παλιά διατροφική οπτική των Κρητικών. Γίνεται χρήση εποχικών λαχανικών και προϊόντων, σε όλα τα πιάτα που υπάρχουν στον κατάλογο. Στόχος,  οι πρώτες ύλες να είναι φρέσκες και όχι εκτός εποχής.

Τα μυστικά της κουζίνας της ΝΥΚΤΕΡΙΔΑΣ, έχουν «διδαχθεί» στελέχη διεθνών οργανισμών μαγειρικής διάσημοι chef, κριτικοί φαγητού, ενώ συχνά διοργανώνονται σεμινάρια κρητικής διατροφής.

Στόχος αυτών των συνεργασιών, όπως εξηγεί ο Μπάμπης Μαστορίδης, είναι η Κρήτη  να αναδειχθεί σε γαστρονομικό προορισμό.

Η ΝΥΚΤΕΡΙΔΑ, προσφέρει μενού αποκλειστικά με κρητικό ελαιόλαδο, άγρια χόρτα και βότανα του νησιού, τοπικά –πολυβραβευμένα- γαλακτοκομικά, προϊόντα άρτου από ξυλόφουρνους βασισμένα σε παραδοσιακές κρητικές συνταγές. της.

Ο Master Chef, Δημήτρης Σκαρμούτσος, συνεργάστηκε έξι χρόνια με τη ΝΥΚΤΕΡΙΔΑ, εδώ ανακάλυψε τα μυστικά της Κρητικής Κουζίνας και τη χρήση των κρητικών βοτάνων

Τα στελέχη της ΝΥΚΤΕΡΙΔΑΣ, διαθέτουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την όρεξη, να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή εκδήλωση με ειδικές τιμές, όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί...

Εντοπίστε μας

Ε.Ο. Αεροδρομίου Σούδας 3
731 00 Κουνουπιδιανά 
Χανιά, Κρήτη
+30 2821 069000
nikterid@otenet.gr

Εντοπίστε μας στο google map

Ακολουθείστε μας

Image

Κάντε κράτηση

Το εστιατόριο είναι ανοικτό κάθε μέρα

@ 18:00 - 23:55