Υλικά
  • 10 κολοκυθανθοί
  • 250 γρ. μυζήθρα καλά σταγγισμένη
  • λίγο φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
  • αλάτι

01

Πανάρισμα
  • λίγο αλεύρι
  • 1 αυγό κτυπημένο
  • φρυγανιά
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  • γλυκό κυδώνι ή οτιδήποτε της αρεσκείας σας

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μυζήθρα με τον δυόσμο και το αλάτι. Γεμίζουμε τους κολοκυθανθούς και τους ασφαλίζουμε, κλείνοντας τις 4 άκρες προσεκτικά για να μη σπάσουν. Τους πανάρουμε, βάζοντάς τους πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά απ' όλες τις πλευρές, μέχρι να ροδίσουν. 
Σερβίρουμε με το γλυκό κυδώνι από πάνω.

Κύλιση στην Αρχή