Υλικά
  • 1 κιλό κατσίκι
  • 400 γρ ανθότυρο
  • 200 γρ αμπελόφυλλα
  • 2 κλωνάρια δενδρολίβανο
  • 30 γρ αλάτι
  • 15 γρ πιπέρι
  • λίγο ελαιόλαδο
08

Εκτέλεση

Με ένα κοφτερό μαχαίρι φιλετάρουμε το κατσίκι.
Σε ένα πάγκο απλώνουμε τα αμπελόφυλλά, στο μέγεθος του φιλεταρισμένου κρέατος και το τοποθετούμε επάνω. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και απλώνουμε τον ανθότυρο και το δενδρολίβανο.
Στη συνεχεια το τυλίγουμε σε ρολό, δένουμε με σπόγγο και τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε στους 160 για 2 ώρες

Κύλιση στην Αρχή