Υλικά 02

Για το φύλο

  • 500 γρ αλεύρι Τ70%
  • 1 ποτήρι νερό
  • 1 σφηνάκι ρακί
  • 1 κουταλιά της σούπας
    χυμό λεμόνι

Για τη γέμιση

  • 100 γρ από κάθε είδος τυριού
    (ανθότυρο, γραβιέρα, μαλάκα,
    μυζήθρα
  • 200 γρ σπανάκι
  • 200 γρ άγρια χόρτα
  • 40 γρ αλάτι
  • 20 γρ πιπέρι
  • 1/2 ματσάκι ανθό, μαϊντανό,
    μάραθο

Εκτέλεση

Πλένουμε, στραγγίζουμε και χοντροκόβουμε τα χόρτα και τα μυρωδικά. Στη συνέχεια τα σοτάρουμε με ελαιόλαδο, ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και τα στραγγίζουμε.
Ανακατεύουμε τα χόρτα με τα τυριά μέχρι να γίνουν πολτός. Ανοίγουμε το φύλο, το κόβουμε σε τετράγωνα και βάζουμε μια γεμάτη κουταλιά γέμιση στο κέντρο. 
Κλείνουμε, προσεκτικά, τραβώντας τις τέσσερις άκρες προς το κέντρο και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδό στους 170 βαθμούς.

Κύλιση στην Αρχή